ZBRITJE DERI 60%

Balerina lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Balerina lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Balerina lëkurë origjinale ngjyrë kafe

HOTIÇ KOSOVA

Balerina lëkurë origjinale ngjyrë kafe

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme