ZBRITJE DERI 60%

Balerina lëkurë origjinale ngjyrë vizon
Balerina lëkurë origjinale ngjyrë vizon
Balerina lëkurë origjinale ngjyrë vizon

HOTIÇ KOSOVA

Balerina lëkurë origjinale ngjyrë vizon

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme