ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme e kaftë lëkurë origjinale
Gjysëm çizme e kaftë lëkurë origjinale
Gjysëm çizme e kaftë lëkurë origjinale

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme e kaftë lëkurë origjinale

Çmimi i rregullt €99,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur