ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë hiri
Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë hiri
Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë hiri

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë hiri

Çmimi i rregullt €99,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur