ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë vizon
Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë vizon
Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë vizon

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë vizon

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €35,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur