ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë kafe

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë kafe

Çmimi i rregullt €129,00 Çmimi në zbritje €42,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme