ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë bezhë
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë bezhë
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë bezhë

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë bezhë

Çmimi i rregullt €155,00 Çmimi në zbritje €62,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur