ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkure origjinale ngjyrë bezhë
Gjysëm çizme lëkure origjinale ngjyrë bezhë
Gjysëm çizme lëkure origjinale ngjyrë bezhë

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkure origjinale ngjyrë bezhë

Çmimi i rregullt €129,00 Çmimi në zbritje €65,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e përshtatshme