ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë camel
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë camel
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë camel
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë camel

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë camel

Çmimi i rregullt €135,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme