ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbërt
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbërt
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbërt

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbërt

Çmimi i rregullt €155,00 Çmimi në zbritje €62,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur