ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e kaftë
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e kaftë
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e kaftë

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e kaftë

Çmimi i rregullt €99,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur