ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkure origjinale ngjyrë e zezë
Gjysëm çizme lëkure origjinale ngjyrë e zezë
Gjysëm çizme lëkure origjinale ngjyrë e zezë

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkure origjinale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €129,00 Çmimi në zbritje €65,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e përshtatshme