ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

HOTIC KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €189,00 Çmimi në zbritje €109,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur