ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë origjinale
Gjysëm çizme lëkurë origjinale
Gjysëm çizme lëkurë origjinale
Gjysëm çizme lëkurë origjinale
Gjysëm çizme lëkurë origjinale
Gjysëm çizme lëkurë origjinale

HOTIC KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë origjinale

Çmimi i rregullt €149,00 Çmimi në zbritje €85,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur