ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme ngjyrë e zezë
Gjysëm çizme ngjyrë e zezë
Gjysëm çizme ngjyrë e zezë

HOTIC KOSOVA

Gjysëm çizme ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €69,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur