ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme ngjyrë krem
Gjysëm çizme ngjyrë krem
Gjysëm çizme ngjyrë krem

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme ngjyrë krem

Çmimi i rregullt €149,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur