ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme ngjyrë tobacco
Gjysëm çizme ngjyrë tobacco
Gjysëm çizme ngjyrë tobacco

HOTIC KOSOVA

Gjysëm çizme ngjyrë tobacco

Çmimi i rregullt €65,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur