ZBRITJE DERI 60%

Këpuce elegante lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë
Këpuce elegante lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë
Këpuce elegante lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë

HOTIÇ KOSOVA

Këpuce elegante lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë

Çmimi i rregullt €115,00 Çmimi në zbritje €79,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme