ZBRITJE DERI 60%

Këpuce elegante ngjyrë lila
Këpuce elegante ngjyrë lila
Këpuce elegante ngjyrë lila

HOTIÇ KOSOVA

Këpuce elegante ngjyrë lila

Çmimi i rregullt €65,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme