ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale
Lëkurë origjinale
Lëkurë origjinale
Lëkurë origjinale
Lëkurë origjinale
Lëkurë origjinale

HOTIC KOSOVA

Lëkurë origjinale

Çmimi i rregullt €95,00 Çmimi në zbritje €65,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Unike dhe të përshtatshme.