ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë camel
Lëkurë origjinale ngjyrë camel
Lëkurë origjinale ngjyrë camel
Lëkurë origjinale ngjyrë camel

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë camel

Çmimi i rregullt €139,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Lëkurë origjinale, e rehatshme dhe e bukur