ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë
Lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë
Lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë

Çmimi i rregullt €85,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Unike dhe të përshtatshme.