ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë
Lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë
Lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë e bardhë

Çmimi i rregullt €99,00 Çmimi në zbritje €59,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme