ZBRITJE DERI 60%

Lëkure origjinale ngjyrë e zezë me take të gjërë
Lëkure origjinale ngjyrë e zezë me take të gjërë
Lëkure origjinale ngjyrë e zezë me take të gjërë
Lëkure origjinale ngjyrë e zezë me take të gjërë

HOTIC KOSOVA

Lëkure origjinale ngjyrë e zezë me take të gjërë

Çmimi i rregullt €109,00 Çmimi në zbritje €69,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Elegancë dhe rehati