ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë hiri
Lëkurë origjinale ngjyrë hiri
Lëkurë origjinale ngjyrë hiri

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë hiri

Çmimi i rregullt €99,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e përshtatshme