ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Lëkurë origjinale ngjyrë kafe

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë kafe

Çmimi i rregullt €69,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Moderne dhe origjinale.