ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë kafe sileto me take
Lëkurë origjinale ngjyrë kafe sileto me take
Lëkurë origjinale ngjyrë kafe sileto me take

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë kafe sileto me take

Çmimi i rregullt €109,00 Çmimi në zbritje €69,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme