ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë lejla sileto me take
Lëkurë origjinale ngjyrë lejla sileto me take
Lëkurë origjinale ngjyrë lejla sileto me take

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë lejla sileto me take

Çmimi i rregullt €109,00 Çmimi në zbritje €69,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme