ZBRITJE DERI 60%

Lëkure origjinale ngjyrë nudë
Lëkure origjinale ngjyrë nudë
Lëkure origjinale ngjyrë nudë

HOTIÇ KOSOVA

Lëkure origjinale ngjyrë nudë

Çmimi i rregullt €99,00 Çmimi në zbritje €59,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E përditshme dhe shumë e rehatshme