ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë tigër sileto me take
Lëkurë origjinale ngjyrë tigër sileto me take
Lëkurë origjinale ngjyrë tigër sileto me take

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë tigër sileto me take

Çmimi i rregullt €109,00 Çmimi në zbritje €69,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme