ZBRITJE DERI 60%

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë bezhë
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë bezhë
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë bezhë

HOTIÇ KOSOVA

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë bezhë

Çmimi i rregullt €99,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme