ZBRITJE DERI 60%

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë nudë
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë nudë
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë nudë

HOTIÇ KOSOVA

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë nudë

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme