ZBRITJE DERI 60%

Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale

HOTIC KOSOVA

Oxford lëkurë artificiale

Çmimi i rregullt €45,00 Çmimi në zbritje €39,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme