ZBRITJE DERI 60%

Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale
Oxford lëkurë artificiale

HOTIC KOSOVA

Oxford lëkurë artificiale

Çmimi i rregullt €85,00 Çmimi në zbritje €69,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme