ZBRITJE DERI 60%

Papuqe ngjyrë e bardhë e rrafshët
Papuqe ngjyrë e bardhë e rrafshët
Papuqe ngjyrë e bardhë e rrafshët

HOTIÇ KOSOVA

Papuqe ngjyrë e bardhë e rrafshët

Çmimi i rregullt €55,00 Çmimi në zbritje €39,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur