ZBRITJE DERI 60%

Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale

HOTIC KOSOVA

Patikë lëkurë artificiale

Çmimi i rregullt €65,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme