ZBRITJE DERI 60%

Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale
Patikë lëkurë artificiale

HOTIC KOSOVA

Patikë lëkurë artificiale

Çmimi i rregullt €65,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme