ZBRITJE DERI 60%

Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale

HOTIC KOSOVA

Patikë lëkurë origjinale

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €55,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme