ZBRITJE DERI 60%

Patikë lëkurë origjinale ngjyrë ari
Patikë lëkurë origjinale ngjyrë ari
Patikë lëkurë origjinale ngjyrë ari

HOTIC KOSOVA

Patikë lëkurë origjinale ngjyrë ari

Çmimi i rregullt €95,00 Çmimi në zbritje €69,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme