ZBRITJE DERI 60%

Patikë lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt e hapur
Patikë lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt e hapur
Patikë lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt e hapur

HOTIÇ KOSOVA

Patikë lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt e hapur

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme