ZBRITJE DERI 60%

Patikë lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Patikë lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Patikë lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

HOTIÇ KOSOVA

Patikë lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €119,00 Çmimi në zbritje €59,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme