ZBRITJE DERI 60%

Patikë lëkurë origjinale ngjyrë hiri
Patikë lëkurë origjinale ngjyrë hiri
Patikë lëkurë origjinale ngjyrë hiri

HOTIÇ KOSOVA

Patikë lëkurë origjinale ngjyrë hiri

Çmimi i rregullt €109,00 Çmimi në zbritje €59,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme