ZBRITJE DERI 60%

Patikë lëkurë artificale ngjyrë e zezë
Patikë lëkurë artificale ngjyrë e zezë
Patikë lëkurë artificale ngjyrë e zezë

HOTIC KOSOVA

Patikë lëkurë artificale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €79,00 Çmimi në zbritje €55,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme