ZBRITJE DERI 60%

Stileto lëkurë ngjyre e bardhë me take
Stileto lëkurë ngjyre e bardhë me take
Stileto lëkurë ngjyre e bardhë me take
Stileto lëkurë ngjyre e bardhë me take

HOTIC KOSOVA

Stileto lëkurë ngjyre e bardhë me take

Çmimi i rregullt €109,00 Çmimi në zbritje €69,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme