ZBRITJE DERI 60%

Stileto lekurë origjinale ngjyrë pembe
Stileto lekurë origjinale ngjyrë pembe
Stileto lekurë origjinale ngjyrë pembe

HOTIÇ KOSOVA

Stileto lekurë origjinale ngjyrë pembe

Çmimi i rregullt €79,00 Çmimi në zbritje €39,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme