ZBRITJE DERI 60%

Stileto ngjyrë e zezë me take
Stileto ngjyrë e zezë me take
Stileto ngjyrë e zezë me take

HOTIÇ KOSOVA

Stileto ngjyrë e zezë me take

Çmimi i rregullt €79,00 Çmimi në zbritje €39,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme